Vässa färdigheterna inom HLR - Boka en utbildning i Stockholm

Hjärt-och lungräddning, eller HLR, är en livräddande färdighet som alla borde ha eftersom det aldrig på förhand går att förutspå när du kan behöva utföra HLR för att rädda en persons liv.

Människor avlider varje dag av hjärtstopp, drunkning, rökinandning och andra orsaker till följd av att kollegor, vänner och åskådare inte vet hur de ska agera effektivt i en nödsituation. Detta är bara en av anledningarna till att företag bör lägga tid och resurser på att förbereda sina anställda för de värsta scenarierna. Att bli certifierad är lättare än vad många tror. Passa på boka en utbildning i Stockholm för att säkerställa att dina medarbetare har rätt kunskaper.

Varför kunskap är viktigt

Hjärt- och kärlsjukdomar är den vanligaste dödsorsaken i världen. HLR kan vara skillnaden mellan liv och död. Det tar ofta sjukvårdspersonal tid att väl komma till platsen, vilket snabbt minskar offrets chans att överleva. Ofta är det för sent när väl sjukvårdspersonal är på plats och därför är det mycket viktigt att agera som åskådare.

Utrusta dina anställda med något de kan använda var som helst

HLR och första hjälpen som de anställda kommer att få genom en HLR-utbildning är inte exklusiva för kontoret de arbetar på. De tekniker de lär sig kan användas nästan var som helst. Arbetsgivare bör känna sig stolta och glada när de vet att deras anställda kan hjälpa andra i sin närhet.

Det minskar människors oro på arbetsplatsen

Anställda som ständigt störs av potentiella hälsorisker och olyckor på arbetsplatsen kommer inte att kunna utföra sitt arbete ordentligt. Istället för att fokusera på uppgiften känner de oro över vad som kan hända om de plötsligt insjuknar. Detta kan förändras kraftigt om de vet att deras kollegor är kunniga inom HLR.

Reservera era platser på en HLR-utbildning i Stockholm idag!

30 Oct 2021